Nieuw! Distrifood Dynamics België

Distrifood Dynamics is dé online kennisbank binnen foodretail. De databank beheert gegevens van ruim 5.000 supermarkten in Nederland. En nu is er een compleet nieuwe markt toegevoegd: België.

In de module België vindt u een actueel overzicht van zowel supermarktformules als individuele winkels. Ook geven we inzicht in consumentenpro­fielen en verzorgingsgebieden.

Voor wie interessant?

Distrifood Dynamics België is het ideale instrument binnen sales en marketing voor zowel fabrikanten als (toe)leveranciers aan de foodretail en levert verregaande klantinzichten. De tool is uitermate geschikt voor gerichte marktbewerking en bijvoorbeeld marketing- en sales managers, trade-marketeers en (winkel) accountmanagers die in de foodbranche werken.

Wilt u vrijblijvend uitzoeken of de module België is wat u zoekt?

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden uit Distrifood Dynamics België.

Vraag een demonstratie-account aan

Winkelpagina – verzorgingsgebied winkel

Op de individuele winkelpagina  kunt u (afhankelijk van uw abonnement) naast de kerngegevens van een supermarkt, het standaard verzorgingsgebied (postcodegebieden) zien, het totaal aantal huishoudens in het gebied en de concurrentie en socio-demografische/economische data van de gekozen winkel.

Vraag een demonstratie-account aan

In Detail – toegang tot winkels en formules

In Distrifood Dynamics België maakt u eenvoudig winkelselecties die voldoen aan uw zoekcriteria.

Vraag een demonstratie-account aan

Formulepagina

Op de formulepagina vindt u de belangrijkste kerngetallen per formule, zoals: omzet, aantal winkels, vvo en marktaandeel. Daarnaast krijgt u de namen van de belangrijkste functionarissen die werkzaam zijn op het hoofdkantoor van de gekozen supermarktorganisatie en totale verzorgingsgebied van de  formule.

Vraag een demonstratie-account aan