Eind vorig jaar werden  tijdens het jaarlijkse Fieldsales Event van Distrifood in Pathé Leidsche Rijn de beste buitendienstteams en Rayonmanager van het jaar bekend gemaakt. Zijerveld Kaas is de nieuwe nummer 1 in de categorie Zuivel, kaas en geelvetten.

In ‘kennis van zaken en category-management’ scoort Zijerveld met een 8,55 heel goed. ‘Het gebruik van Distrifood Dynamics als bron voor ons Kaaskompas heeft ons hierbij geholpen’, verklaart Jansen. ‘We hebben nu een beter inzicht in de in de lokale samenstelling van het verzorgingsgebied van supermarkten en met deze data kunnen we onze adviezen afstemmen op de lokale markt. Wanneer er veel gezinnen met kinderen wonen, is er bijvoorbeeld meer behoefte aan grootverpakkingen met gesneden kaas. In een omgeving met senioren daarentegen doen de kleinverpakkingen het beter. Als het besteedbare inkomen in een bepaalde wijk wat hoger ligt, zijn in de supermarkt exclusievere kazen te vinden.’

Lees het complete artikel op Distrifood.nl

Het retail Fieldsalesteam van Zijerveld Kaas

“Young Perfect werkt al geruime tijd samen met Distrifood Dynamics. Een vruchtbaar partnership waarbij data op het gebied van verzorgingsgebieden en shopper/huishouden specifieke kenmerken wordt ingezet ter verrijking van de eigen dataset en Young Perfect’s Shop Selector. Mede dankzij deze gegevens en de unieke koppeling kunnen wij onze opdrachtgevers adviseren waar zij het beste kunnen activeren en daardoor zo effectief mogelijk gebruik maken van hun investering.”

Sebastiaan van Poelvoorde
Team Lead Shopper Insights & Marketeer
Young Perfect

Een greep uit ons klantenbestand