Klanten Over Ons

/Klanten Over Ons
Klanten Over Ons 2018-01-18T11:07:21+00:00

“Onze field sales werkt nu al geruime tijd met Distrifood Dynamics en is tevreden over de verschillende ontwikkelingen van het product. Tot vorig jaar hadden wij alleen categorie-inzicht (fair share-berekeningen et cetera) in de categorie verse zuivel. Omdat wij merkten dat het onze rayonmanagers meer recht gaf om bij de ondernemer of bedrijfsleider aan tafel te zitten en het hen de mogelijkheid gaf om verdieping aan te brengen in gesprekken over de categorie, hebben wij besloten om ons pakket uit te breiden naar meer categorieën. Op deze manier stellen wij onze rayonmanagers in staat om in verschillende categorieën verdieping aan te brengen en zo de winkel (klant) waar mogelijk te helpen.
Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor de categorieën waarin wij actief zijn en objectief advies willen geven, zijn we in de zomer van 2017 gestart met trainingen vanuit Distrifood, zodat onze rayonmanagers exact weten hoe zij de inzichten kunnen gebruiken.
Ook onze sales- en shoppermarketing maakt steeds meer gebruik van Distrifood Dynamics. Zij gebruiken dit om adviezen te geven aan de klanten.”

Gerjan van den Berg
Field Sales Development Manager
Branded Retail Netherlands
FrieslandCampina

Een greep uit ons klantenbestand