Distrifood Dynamics – Release – augustus 2018

Extra kenmerken supermarkten

Op de individuele winkelpagina en op de InDetail-pagina zijn vanaf nu aanvullende informatie per supermarkt toegevoegd. Het betreft informatie als aanwezigheid van bedieningsafdelingen: slagerij, slijterij, kaas enzovoorts. Ook is te zien of een supermarkt over zelfscankassa’s, ophaalpunt of een parkeerplaats beschikt. Deze informatie kunt u meenemen in uw Excel-export.

Bekijk de aanpassing in de applicatie

Export pop-up

Voor het maken van een export vanuit de InDetail-pagina is een pop-up toegevoegd. Deze pop-up biedt meer overzicht in de data die worden meegenomen in de export. Informatie zoals winkelinformatie (naam, type, organisatienaam) en adresgegevens (adres, postcode, plaats) zijn in de pop-up geclusterd weergegeven. Alle consumentenprofielen kunnen afzonderlijk worden toegevoegd aan de export. De applicatie onthoudt de laatst gemaakte selectie. Daarnaast hebben we de export uitgebreid met de volgende gegevens:

  • gps-coördinaten
  • notificatiedatum
  • percentages bij consumentenprofielen
  • aankoopbedrag
Bekijk de aanpassing in de applicatie

Consumentenprofielen aangepaste verzorgingsgebieden

Op de winkelpagina is het mogelijk aangepaste verzorgingsgebieden aan te maken. Deze verzorgingsgebieden zijn nu ook ontsloten via de InDetail-pagina voor export van consumentenprofielen. In het filtermenu is een optie toegevoegd voor het tonen van de standaard of aangepaste verzorgingsgebieden. Als u een aangepast verzorgingsgebied selecteert, worden de getoonde data (statistieken, donuts) hierop aangepast. Ook in de export worden de data van het aangepaste verzorgingsgebied meegenomen.

Bekijk de aanpassing in de applicatie

Aankoopbedrag en totaal aantal huishoudens

Het aankoopbedrag en totaal aantal huishoudens in het verzorgingsgebied, die worden getoond op de individuele winkelpagina, zijn nu ook ontsloten op de InDetail-pagina. Het aankoopbedrag van de geselecteerde categorie kan nu ook worden meegenomen in de export.

Bekijk de aanpassing in de applicatie

Donuts consumentenprofielen inzichtelijk op de winkelpagina

De donuts met consumentenprofielen – Whize, socio-demografisch, socio-economisch – zijn vanaf nu ook zichtbaar op de individuele winkelpagina. De gegevens zijn beschikbaar zowel voor het standaard als het aangepaste verzorgingsgebied.

Bekijk de aanpassing in de applicatie

Webadressen supermarkten

Naast e-mailadressen en Facebookpagina’s zijn nu ook de websiteadressen van de individuele supermarkten toegevoegd.

Bekijk de aanpassing in de applicatie

Kaartjes verzorgingsgebieden overzichtelijker

De leesbaarheid van formulelogo’s op de kaarten is verbeterd. De logo’s zijn kleiner, waardoor het beeld van de verzorgingsgebieden een stuk overzichtelijker is geworden.

Bekijk de aanpassing in de applicatie