Met Distrifood Dynamics heeft u actuele informatie over supermarkten in handen om slimmer te ondernemen in retail

Snel doorzoekbaar winkelbestand

Het retaillandschap is altijd in beweging. Supermarkten breiden uit in vvo, krijgen een nieuwe eigenaar of gaan verder onder een andere formule. Ons winkelbestand bevat meer dan 5.500 supermarkten met actuele detailinformatie zoals eigenaar, vvo, telefoonnummer en adresgegevens. Met de dynamische filters kunt u eenvoudig selecties maken. Zo heeft u in een mum van tijd een overzicht van alle supermarkten die u zoekt.

Meer informatie over onze pakketten en prijzen
Distrifood Dynamics snel doorzoekbaar winkelbestand
Distrifood Dynamics demografische samenstelling

Demografische samenstelling verzorgingsgebieden

Het profiel van consumenten in een verzorgingsgebied is een belangrijke factor in het aankoopgedrag. Met Distrifood Dynamics heeft u altijd inzicht in het profiel van de consumenten die in een specifiek verzorgingsgebied wonen. Met de interactieve kaart kunt u zelf verzorgingsgebieden aanpassen en opslaan.

Meer informatie over onze pakketten en prijzen

Consumentenbestedingen op categorie-niveau in verzorgingsgebieden

Wat besteden consumenten in een specifiek verzorgingsgebied aan uw categorie en hoe verhoudt zich dat tot de rest van Nederland? Ons Advanced Market insights pakket maakt categoriebestedingen inzichtelijk op basis van de GfK lifecycle.

Meer informatie over onze pakketten en prijzen
Distrifood Dynamics consumentenbestedingen
Distrifood Dynamics Fair Share Calculatie

Fairshare calculatietool

Met de fairshare calculatietool maakt u samen met de supermarktondernemer een analyse van het omzetpotentieel in het verzorgingsgebied van de supermarkt. Zo werkt u samen met de ondernemer aan meer omzet.

Meer informatie over onze pakketten en prijzen